Kinderwerkers info

Als je ook een enthousiaste kinderwerker bent en misschien ook al kinderfeesten organiseert dan is het soms handig als een ander het wiel al heeft uitgevonden en je daar gebruik van kunt maken. Misschien zou je ook wel kinderfeesten willen opstarten maar weet je niet waar te beginnen.

Wij willen graag ons materiaal ter beschikking stellen voor andere kinderwerkers zodat zij dit kunnen gebruiken voor hun kinderwerk. In principe ben je vrij om dit te gebruiken maar je begrijpt dat wij ook kosten maken om onze feesten te organiseren.

Ben je erg enthousiast over ons materiaal en kun je uit je budget iets missen maak dan een bedrag over op ING/Postbank 5867674 t.n.v. combi-evangelisatie commissie onder vermelding van Speterfeest te Dieren.

Wij zijn daar erg blij mee en weer beter in de gelegenheid met dit werk door te gaan en jullie van nieuwe Speterfeesten te voorzien. Alvast bedankt!

Een aantal van de draaiboeken kun je hieronder downloaden. De pdf’s zijn te openen door er op te klikken. Je hebt hier wel Adobe Acrobat voor nodig.

21 november 2009 thema “De Koning komt” De Koning komt
20 juni 2009 thema “Heppie end Jozef” Heppie end Jozef
28 maart 2009 thema “Ik zie, ik zie wat jij niet ziet” Ik zie
8 november 2008 thema “Droomsjoow” De Droomsjoow
5 april 2008 thema “Het dak er af” Het dak er af
24 november 2007 thema “Ik ga wel, ik ga niet” Ik ga niet
12 mei 2007 thema “Welkom, naam bekend” Welkom, naam bekend
11 november 2006 thema “Goed gekozen” Goed gekozen

De beschikbare pdf’s zijn op te vragen via spatje@spetterfeestdieren.nl


Comments are closed.